A+ R A-

Fotozomer


Deelnemers binnenstad expositie - 1 Juli t/m 31 augustus

Ook deze zomer staat Zutphen in het teken van fotografie tijdens Fotozomer Zutphen. Heb jij een passie voor fotografie? Kom naar Zutphen en bewonder de World Press Photo in de Walburgiskerk en overige exposities in Zutphen. 

De binnenstad van Zutphen is ook deze zomer weer het podium voor onze fotoclub. Diverse fotografen van Zoom-in exposeren hun werk in Zutphense winkels en horecagelegenheden. Onderin deze pagina vind je een kaartje waarop alle locaties staan aangegeven. Zo kan je al wandelend foto’s bekijken en tegelijkertijd de leukste plekken van Zutphen ontdekken!

Wij wensen je heel veel fotoplezier!

 

Anna Elgersma

Fotograaf Anna Elgersma
Van de meeste gewone voorwerpen zijn prachtige foto's te maken! Met deze gedachten maakt Anna haar foto's door te spelen met licht (low key fotografie) splashfotografie, reflectie en/of vervreemding.
elgersma.tech

Winkelier: Fixxar - Laarstraat 54
fixxar.nl

 


Arnold van Rooij
Fotograaf Arnold van Rooij
Arnold is veel op pad op zoek naar bijzondere landschappen maar ook shoots met modellen in de studio of op locatie. Naast digitaal ook veel in de weer met oude analoge camera's.
Instagram: @mediumformat120 | Flickr photostream | www.arnoldvanrooij.com

Winkelier: Lijstenmaker Vogel - Polsbroekpassage 42
www.mijnlijstenmaker.nl

 


Ans Kolkman
Fotograaf Ans Kolkman
Ans is nu alweer 7 jaar bezig met fotografie en nog steeds spreken veel thema's en onderwerpen haar aan, waar voorheen haar aandacht vooral gericht was op het leven in de natuur, heeft ze nu andere natuurverschijnselen ontdekt! Ans kun je overal tegenkomen op een industrieterrein, op het motorcircuit, maar zeker ook nog in de natuur.
Instagram: @anshaverkamp | Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Winkelier: Curve Zutphen - Beukerstraat 43
curves.nl

 


Anja Kok
Fotograaf Anja Kok
Na het overlijden van haar vader heeft Anja zijn camera overgenomen en is net als hij besmet geraakt met deze prettige hobby. Anja houdt van mooie plaatjes en dit kan allerlei onderwerpen beslaan maar het moet een feestje voor de ogen zijn.

Winkelier: De Mooie Kamer - Frankensteeg 10
demooiekamer.nl

 


Dick Westerveld

Fotograaf: Dick Westerveld
Als kind maakte hij vooral dia’s van voetbalwedstijden de natuur en zijn treinvakanties door Europa. Aan de dia- avonden bij zijn ouders thuis bewaart hij warme herinneringen. Zo’n 15 jaar geleden heeft hij de fotografie hobby weer opgepakt. Hoewel hij alles wel fotografeert, hebben macro en sportfotografie zijn voorkeur.

Winkelier: Steengoed - Laarstraat 28
www.sheerenloo.nl

 


Dieneke Borgonjen
Fotograaf: Dieneke Borgonjen
Dieneke is een aantal jaren als autodidact begonnen met fotograferen. Haar grote passie is het fotograferen van mensen. Daarnaast fotografeert zij ook o.a. landschappen, bossen, dieren, bloemen etc. De foto van de expositie heeft zij tijdens haar reis in India gemaakt.

Winkelier: Noten & Zo Lange - Hofstraat 34
www.notenenzo.nl

 


Erik Nengerman
Fotograaf Erik Negerman
Sinds 3 jaar is Erik actief als fotograaf. Hij heeft destijds een fotocursus gevolgd bij Patrick van Gemert en een cursus Lightroom bij Foto Stolte. Erik houdt van stadsfotografie (vooral als het donker is) Natuurfotografie maar personen fotograferen vindt hij ook heel leuk.
Instagram: @foto.erik.nengerman

Winkelier: Azorro - Beukerstraat 6
azzoro.nl
Winkelier: Net & Mia - Korte Hofstraat 9
netmia.nl

 


Frank Meulenbelt

Fotograaf Frank Meulenbelt
Frank wordt helemaal blij van straat, architectuur en landschap foto's. Voor deze expositie heeft hij het thema gekoppeld aan de winkel, namelijk het bordspel "Ticket to Ride”
@frankmeulenbelt_fotografie | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Winkelier: Paaprika - Beukerstraat 66
www.paaprika.nl

 


Henk Mittendroff
Fotograaf Henk Mittendorff.
Henk wil graag vastleggen wat hij ziet, vastleggen wat een ander niet ziet. Landschappen, gebouwen, momenten, natuur en cultuur, hij is breed geïnteresseerd.

Winkelier: Het geheím van mooíe dingen - Laarstraat 57
www.hetgeheimvanmooiedingen.nl

 


Jantine de Wijs
Fotograaf Jantine de Wijs
Jantine fotografeert graag details waarbij ze ook graag op zoek gaat naar een originele invalshoek of een beetje humor. Voor deze expositie heeft ze foto's gemaakt met
spullen van Fair Tale.
@jantine_dwclickonwijs.jimdosite.com

Winkelier: Fair Tale - Korte beukerstraat 14
fairtalezutphen.nl

 


Marcel Menger

Fotograaf Marcel Menger
Marcel is al lang bezig met fotografie, het is een reis die nooit eindigt. Marcel is op het moment veel bezig met portretfotografie. Werken met mensen is iets wat hij fantastich
vindt. Daarnaast houdt hij zich bezig met landschappen, abstract en architectuur.
marcelmengerfotografie.nl

Winkelier: De Broodbode - Laarstraat 12
www.broodbode.nl

 


Martin Koldewijn

Fotograaf Martin Koldewiijn.
Martin houdt zich voornamelijk bezig met Natuur, landschap en Macrofotografie, en hij is gek op kastelen in binnen- en buitenland. Mocht u interesse hebben in een van mijn foto,s mijn mail adres is This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Instagram: @cansax53Winkellier: v.d. Brink Boek en Buro - Beukerstraat 77
www.inzutphen.nl/v-d-brink-boek-en-buro

 


Michiel Oostvogel

Fotograaf Michiel Oostvogel
Michiel maakt al bijna zijn hele leven lang foto's. Michiel is lid van de fotoclub geworden om zich breder in de fotografie te ontwikkelen. Naast natuur en landschapsfotografie is straatfotografie een van zijn favoriete onderwerpen.
Instagram: @macbigfoot | Flickr photostream

Winkelier: Driekant Ambachtscentrum - Lange Hofstraat 23-25
driekant.nl

 


Remco Weetink

Fotograaf Remco Weetink:
Remco heeft op jonge leeftijd al veel gefotografeerd. Toen hij met zijn vrouw bijna 7 jaar geleden een reis naar Amerika maakte heeft hij zijn camera afgestoft. Twee jaar geleden is hij naar Zutphen verhuisd en is sindsdien bezig met fotograferen van mooie plekken in en rondom Zutphen.
Instagram: @raw_foto_weetink

Winkelier: Brouwnies en Downies - Beukerstraat 54
www.browniesanddownies.nl

 


Rudie Knol

Fotograaf Rudie Knol
Rudie is een liefhebber van de natuur en struin graag samen met zijn camera langs de beken, rivieren en door de bossen, altijd op zoek naar al het schoons wat Nederland ons te bieden heeft.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Winkelier: Mooi Spul Laarstraat 50
mooispul.store

 


Ton Driesen

Fotograaf Ton Driesen:
Mijn naam is Ton Driessen, ik woon in Almen, geboren in 1962. Ik maak mijn hele leven al graag foto's. Sinds een paar jaar ben ik lid van Zoom-in fotoclub Zutphen. Samen met andere fotovrienden leer ik fotografie op een hoger niveau te zetten.
Bij ODIN zie je zes foto's die ik heb gemaakt bij de "Slag om Grolle". Dit is een terugkerend evenement in Groenlo waar de veldslag uit het jaar 1627 wordt nagebootst. Heel indrukwekkend om te zien. Het is een hobby van ruim 1500 mensen die uit heel Europa komen. Van 25 tot en met 27 oktober vindt de 9e editie plaats.
Ik stel het erg op prijs als je mij een reactie wil sturen via email of nog beter een notitie wil schrijven in het boekje dat bij deze info ligt.
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Winkelier: Odin - Spitaalstraat 22
www.odin.nl

 


 

Ledenportaal

Remember Me